ÜRÜNLERİMİZ
Tüm kalibre ve cinslerde Çiğ Fındık ile Kavrulmuş Fındıkları müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Çiğ Fındıklar Türk Standardı TS 3075 veya müşteri speğine göre üretilir. Kavrulmuş Bütün Fındık, Kavrulmuş Kıyılmış Fındık ve Füreler de yine müşteri spesifikasyonlarına göre veya standart Durak spesifikasyonları uygulanarak üretilir.
ÜrünlerimizTESİSLERİMİZ
Şirketimize ait 4 Fındık Kırma ve 1 Kavurma Tesislerimizdeki toplam alan 140.000 m² olup, toplam kapalı alan 55.000 m²’dir. Fındık kırma tesislerinde kırılan ve Taş Ayırıcı, SEA Sesli Ayıklama Teknolojisi ve Lazerli Ayıklama makineleri ve manuel son kontrol ile ayıklanan çiğ fındık hammaddesi işleme tesisine transfer edilir. Dünya standartlarına haiz fındık işleme tesisimizde HACCP kuralları ve AB kriterleri uygulanmaktadır. Sistem içinde mikrobiyolojik, yabancı madde ve kimyasal riskler en modern ayıklama, kavurma ve sıkı kontrol önlemleri ile ortadan kaldırılır.
Tesislerimiz